Temps de la Memòria a l’Arxiu Històric de “Fundación 1º de Mayo”

La nostra-vostra revista Temps de la Memòria es troba també a l’Arxiu Històric de “Fundación 1º de Mayo”, aquí teniu l’enllaç:  

22 febrer. Acte Uniteri a les víctimes del feixime al Mur de la Memòria

La Comissió 24 de Febrer, de la qual forma part Memòria de Mallorca, convoca a tota la ciutadania a l’acte:
 
Homenatge a Emili Darder, Alexandre Jaume, Antoni Mateu i Antoni Maria Ques, assassinades el 24 de febrer de 1937, i a totes les víctimes del feixisme
Diumenge, 22 de febrer, 11’30 hores, al Mur de la Memòria: 
  • Presentació de la Comissió 24 de Febrer
  • Intervenció de Llorenç Capellà (precursor de la Memòria Històrica a la nostra comunitat, autor del Diccionari Vermell, primer treball de recerca per a la recuperació dels noms, biografies i fets patits per las víctimes de la repressió franquista a Mallorca).
  • Interpretacions musicals
  • Torn obert de paraula
  • Ofrena Floral (podeu participar si voleu aportant les vostres flors)
Per primera vegada es fa i s’organitza un acte unitari per part de partits polítics, sindicats i entitats cíviques. Companyes i companys, vos convocam a assistir-hi i a retre homenatge a les quatre víctimes anomenades i a totes aquelles persones que lluitaren i treballaren per la la Justícia i la Llibertat i que, precisament per això, patiren la cruel repressió franquista.
Adjunt trobareu el cartell amb tota la informació i amb els noms de les entitats que formam la Comissió 24 de Febrer.
Enllaç a l’esdeveniment creat al Facebook:
CARTELL DEFINITIU 22 FEBRER

Exposició ‘Dones de la mediterrània’. Can Fondo, Alcudia

Exposició Dones de la mediterrània a Can Fondo, Alcúdia, el proper 21 de febrer.

Es tracte d’un treball conjunt  amb poemes de Maria Victòria Secall i les meves pintures, que titulem, Dones de la mediterrània on volem fer un reconeixement a les dones silenciades tan freqüentment, la força innovadora, la valentia, les ferides rebudes, la baula que ens uneix en la construcció d’un món real i imaginari. És un homenatge i un convit a la resistència, a alçar el vol, una restauració necessària i plena d’esperança cap a un món millor per a les dones i per a totes les persones, on allò més bell sigui la vida i no pas la dominació o la violència, com la mar Mediterrània que ens agermana.

Invitació exposició - R